2008. június 3., kedd

Sziasztok!

A hazai drogpolitikában a legnagyobb vitát mindíg a fű azaz a marihuána okozta és okozza.
Mennyire káros a fű? Kialakulhat függőség tőle? Mit gondoltok?

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nos, hát igen, kialakulhat függőség fű által, méghozzá nm is akármilyen - ezt tapasztalatból mondom, évek óta próbálok leszokni róla. Kb. 11éve használom és óva intek mindenkit tőle - ne hidd, hogy TE majd más leszel és rád nem érvényesek a "szabályok", anno tizenévesen jómagam is csupán egy laza hóbortnak, bulinak tartottam (akkor még talán az is volt) mára azonban minden negatívum kiindulópontja az életemben, demoralizál, megváltoztatja az ember világnézetét (az eleinte lazának tűnő "peace"fíling átmegy egyfajta lehetetlen, lusta, bezárkózott lelkiállapotba!), elszigetel, kimossa az ember agyát, lehetne folytatni....hmmm, a királynő csókjáért cserébe a lelkedet kéri!!!

Orsolics Zénó írta...

Kedves Casper!

Köszönöm az őszinte szavakat! Nagyon jól megfogalmaztad, hogy mi a gond a fűvel. Bizonyára olvastad, hogy én hat évig voltam függő. Azért, azt el kell mondjam, hogy VAN kiút!
Zénó

Névtelen írta...

Úgy elbeszélgetnék veled Zénó! Kb. 15éve szívom a füvet és nem vagyok 1 fikasznyit sem kevesebb az embertársaimnál.
Boldog vagyok és kiegyensúlyozott, akárcsak az aki napi 1dl bort iszik meg vagy még csak annyit sem.
Jó munkahelyem van és szeretnek a kollégáim, pedig tudják jól, hogy füvezem...
Csak itt másképp értékelik ezt a dolgot!
Üdv. valaki Angliából!

Névtelen írta...

ITTHOL A HELYZET VALTOZATLAN-SZURSZ,VAGY SZIVSZ,VAGY PIALSZ.A TISZTA PILLANATOK EBRESZTENEK RA,MAR SZURKE VAGYOK:A SZER-ELEMEM!

Névtelen írta...

Fiamat most màsodszor kaptàk el fûvel,màra 175000.-bîrsàgot szabtak ki rà.huszonegy èves,igaz dolgozik,de nekem màr egy havi keresetèvel tartozik.mindenben hazudik ès lopja tôlem a pènzt.hogy èlhessek vele îgy tovàbb?